HypnoSolutions Heerlen Aachen

Je eigen sleutel tot de oplossing van jouw probleem

Mijn naam is Thomas Kerres en ik ben 51 jaar. Ik ben alleenstaand en vergezeld van 18 katten leef ik een vrolijk leven in Heerlen. Van huis uit ben ik operatieassistent. Daarnaast heb ik belangstelling voor alternatieve geneeswijzen. Door middel van hypnose help ik mensen om hun persoonlijke problemen op te lossen.


Vanaf jongst af aan ben ik gefascineerd van mensen, het menselijk lichaam en de menselijke ziel en psyche. Ik ben nog steeds werkzaam op de operatiekamer en werk daar met heel veel respect voor de artsen, die daar dagelijks voor de gezondheid van hun patiƫnten vechten. De chirurgie als middel om mensen snel van hun kwaal af te helpen fascineerde me al van jongst af aan. Tevens gaat mijn belangstelling uit naar de mogelijkheden van alternatieve geneeswijzen.

Vandaar mijn belangstelling in hypnose als middel om jou te helpen, zelf voorgoed je problemen op te lossen.

Want dat is wat ik eigenlijk doe: ik laat jou je eigen sleutel tot de oplossing voor jouw probleem vinden. Alles wat ik doe is jou hierbij begeleiden door jou de stappen te leren hoe je zelf in hypnose gaat. En je vervolgens de informatie meegeven hoe je je probleem eens en voor altijd de wereld uit kunt helpen.

Hierbij is voor mij heel belangrijk dat ik de tijd voor jou kan nemen, je serieus neem en een individuele oplossing voor je heb. En als jij vervolgens met een brede glimlach en geheel bevrijd van jouw probleem weer bij mij weggaat dan heb ik mijn doel bereikt.